Herman Roozen is stripmaker, tekstschrijver en tekenaar in ruime zin van het woord. Zijn werk verscheen o.m. in de Eppo en hij werkt als schrijver mee aan onder meer de Donald Duck, Jan, Jans en de kinderen, en Dirkjan. Bekijk meer werk op zijn website of blog.

Eén van zijn bekendste strips is Opa, dat hij sinds 2004 tekent voor het weekblad Boerderij. Inmiddels zijn er twee stripalbums verschenen met de door Herman geschreven en getekende afleveringen.

Doe de quiz met Hermans tekeningen

IJsbrand Oost is striptekenaar/illustrator en maakt o.a. de strip 'Max Miller' voor Eppo Stripblad. Binnenkort verschijnt in deze serie het eerste stripalbum met de titel 'Moordkunsten'. Behalve strips tekent IJsbrand ook covers, prenten en andere illustraties voor diverse opdrachtgevers, waaronder de Milieudienst van de gemeente Groningen. Ook maakt hij diverse gebruiksgrafiek zoals verhuiskaarten, nieuwjaarskaarten en uitnodigingen. Bekijk meer tekeningen op zijn digitaal portfolio of de Max Miller blog.

Doe de quiz met IJsbrands tekeningen

Michiel Overtoom is geen tekenaar en al helemáál geen striptekenaar, dat kun je wel zien aan de grofheid en inconsistenties van zijn tekeningen! Nee, Michiel is software-ontwikkelaar, en maker van deze website. Trouwens, als je benieuwd bent hoe de software achter deze site eruitziet, het is Open Source en het staat op GitHub. Deze site is geschreven als een CherryPy webapp (in Python) en draait samen met nog wat andere webapps achter een nginx reverse proxy in een datacenter in Groningen.

Doe de quiz met Michiels tekeningen